Trobada a l’Albera!

Vine a presentar, conèixer, escoltar i compartir les experiències d’iniciatives liderades per persones d’entre 19 i 30 anys als nostres pobles!

DIVENDRES 28 DE JUNY A LES 19h a Garriguella, a l’Edifici d’Serveis (darrere de la Cooperativa) Av. del Pirineu s/n, Garriguella).

Tu que ets una persona activa, que formes part de tot el que es mou al poble, que tens ganes de fer comunitat, que veus la necessitat de cuidar el nostre territori i que, alhora, ets capaç de liar-la amb actes innovadors per festes majors i festivals

No pots faltar a la trobada d’Associacions juvenils de l’Albera! Un espai per conèixer i compartir experiències protagonitzades per les joves de les entitats juvenils dels nostres municipis.

Festivals, festes majors, tallers, xerrades, accions… trobem-nos per compartir i celebrar tot el que hem organitzat fins ara i imaginem tot el que pot venir; com el Festival Itinerant, la plataforma de joves artistes emergents o el suport en gestions i tràmits. Amb la presència de representants d’associacions dels voltants de l’Albera.

Vull veure què passa a la comunitat de whatsapp de Pegàs de Foc...

RESERVA'T LES DATES

COM ESTÀ EL PATI
Jornades de Bioconstrucció, permacultura i comunitat al Pati de l'Institut Abat Oliba de Ripoll.

IMPULSLAB
Espai de cor i de creativitat on compartir experiències, desitjos i processos de creació artística. Fins al juny al Núria Social d'Olot!

TOTES LES ACTIVITATS A L'AGENDA!
Estigues al cas de tot el que passa a Pegàs de Foc clicant aquí!