QUÈ FEM?

ACOMPANYAMENT A LA CREACIÓ DE PROJECTES
Som amants de la creació de projectes col·lectius, t’assessorem i et facilitem eines.

PUNT DE TROBADA
Som una xarxa a la que et pots deixar caure, t’informem i t’acollim presencialment o virtual.

ESPAI DE SUPORT
Som un equip especialitzat en l’ajuda mútua i la salut mental.

RESILIENCE EARTH
Resilience.Earth SCCL és una cooperativa, sense ànim de lucre, de gestió del canvi que aposta per la resiliència comunitària, el disseny regeneratiu i l’economia social i solidària com a eines fonamentals per a la transformació social, ecològica i econòmica.
SOCIAL PROJECT 4.0
Social Project 4.0 és una entitat sense ànim de lucre que porta funcionant de forma natural fa més de 10 anys a comarques gironines. Darrere de Social Project 4.0 hi ha un grup de gent de diferents perfils professionals. Som treballadores i treballadors de l’àmbit social, industrial i de la salut mental amb expertesa en el món socioeducatiu, el treball social, la salut i l’esport. El nostre objectiu és treballar per a l’acolliment de les persones nouvingudes, fomentar el respecte dins la transculturalitat i la solidaritat entre pobles i la transformació de la societat.
FUNDACIÓ MAP
La Fundació MAP és una entitat socialment compromesa que treballa per oferir suports perquè les persones amb discapacitat o en situacions de vunerabilitat al Ripollès gaudeixin de les mateixes oportunitats per desenvolupar una vida plena, autònoma i inclusiva. Suports en els àmbits de la infància, l’activitat en comunitat, l’atenció diürna, l’habitatge, la vida independent i el treball.
TRESC
La Fundació TRESC és una entitat que treballa per la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat i amb problemàtica de salut mental de les comarques gironines. El treball a l’empresa ordinària esdevé una eina immillorable perquè les persones que ho vulguin puguin participar com a ciutadanes de ple dret des de la pròpia comunitat. La metodologia del suport especialitzat és la que ens defineix. Es caracteritza per l’acompanyament a la persona oferint-li en cada moment els suports que necessita per garantir que aquesta participació es faci des de la igualtat d’oportunitats i des de la màxima inclusió. Parlem de Treball amb Suport quan es tracta de la feina a l’empresa ordinària. Vida amb Suport quan ens referim a viure de forma independent.
EDUCART
EducArt és una empresa de serveis educatius en l’àmbit de la cultura, el patrimoni cultural i el turisme, amb una experiència de més de 20 anys produint continguts, desenvolupant activitats i executant serveis de gestió cultural, educatius i turístics.
RANURA
La cooperativa Ranura és una entitat sense ànim de lucre amb seu social a Figueres que desenvolupa la seva activitat principalment a les comarques de l’Alt Empordà i la Garrotxa. Actualment compten amb quatre professionals de l’atenció terapèutica, educativa i social, que porten a terme diversos projectes públics i l’atenció privada a Figueres i a Olot. Ranura es divideix en quatre grans àrees: terapèutica, comunitària, formativa i educativa.
ARRIANT
Arriant Formació i Lleure SLU és una empresa d’iniciativa social i intercultural. Instal·lats al Núria des del XX, compten amb 15 anys de vida i els seus components tenen una experiència en el món del lleure que supera la dècada. Les colònies escolars i d’estiu, els cursos de formació i els casals són els motors que conformen Arriant. Arriant no seria el que és, no podria donar un servei educatiu, social i d’empoderament com el que dona, sense la gran xarxa de professionals, entitats, associacions, col·lectius i administracions amb les que treballa dia a dia en els diferents projectes que lideren i en els que estan implicats.
LA FAGEDA
La Fageda Fundació, es va crear l’any 2004 amb la denominació de Fundació Privada Sentit, per part de La Fageda S.Cooperativa, amb la finalitat de realitzar activitats i prestar serveis de suport a entitats de serveis socials, a través d’estudis, assessorament, formació i recolzament en les diferents àrees de gestió i producció de La Fageda Cooperativa i la Fundació Privada de Serveis Assistencials de la Garrotxa.