ESPURNA FEST

22 i 23 de desembre de 2023

A Sant Martí del Llémena

Cavorques i jaranes de bèsties i bordes!

No pots faltar d’aquestes jornades si ets d’aquelles que atien, agiten i es mouen en col·lectiu!

L’Espurna Fest és un divendres tarda i un dissabte residencial de formació, d’aprenentatge entre iguals, de compartir experiències (les que van bé i les que no tant), d’inspirar-nos, menjar bé, xerrar, expressar-nos i fer jarana i molta, molta comunitat! Espurna Fest és el lloc indispensable on estar si formes part d’un col·lectiu de terres gironines que treballa per a la transformació social des de qualsevol àmbit! Vine a descobrir noves mirades, nous relats, nous imaginaris i noves governances per al nostre present! A Espurna Fest volem re-connectar amb que ser jove avui és el millor que ens pot haver passat, que tenim molt a dir i moltes ganes de caminar el present i capgirar el futur. Si teniu ganes d’acabar l’any celebrant i connectant amb altres iniciatives inspiradores del territori i amb altres joves amb ganes de repensar i actuar als pobles i valls, aquest és el vostre festival.

A Espurna Fest descobrirem noves mirades, nous relats, nous imaginaris i noves governances per al nostre present.

A Espurna Fest nombrarem els reptes comuns, perquè som diverses i estem disperes, però ningú ens treu les ganes de fer del territori un lloc viu!

A Espurna Fest crearem estratègia, organitzades, enxarxades i liderant el canvi!

A Espurna Fest encendrem la flama, i ho farem en col·lectiu, és per això que no hi pots faltar!

INSCRIU-TE ARA I AQUÍ!

Si formes part d’un projecte Espurna Camp 2022 o 2023, l’Espurna Fest és gratuït per tu. En el cas que no, l’estada completa té un cost de 20€ i si vens només divendres o només dissabte tindrà un cost de 10€. Tenim oportunitat de becar a 3 persones, si vols optar a la beca escriu a oriol@alquimia.social

INSCRIU-TE AQUÍ: https://q5ydlmlummm.typeform.com/to/JK3cCFAI

Tens dubtes? Escriu-nos a oriol@alquimia.social

Vull veure què passa a la comunitat de whatsapp de Pegàs de Foc...

RESERVA'T LES DATES

LLIGA EFERVESCENT LOL
La primera competició de League of Legends a La Garrotxa! De febrer a juny, 2024.

IMPULSLAB
Espai de cor i de creativitat on compartir experiències, desitjos i processos de creació artística. Fins al juny al Núria Social d'Olot!

EN BREU MÉS ACTIVITATS!
Estigues al cas de tot el que passa a Pegàs de Foc!