Descolonització, interculturalitat i antiracisme

ACTIVITAT ANUL·LADA!!!! DISSABTE 17 DE JUNY TOT EL DIA A LA SEU DEL COL·LECTIU ILLAVORS

el Mallol, la Garrotxa

amb EducArt i illavors

JORNADA FORMATIVA sobre Decolonialitat i antirracisme pel canvi social, amb en Lukas Avendaño (Mèxic) i la Lola López (Galícia). Viurem i reflexionarem com conviure en diversitat i com aplicar aquesta mirada a la nostra vida.

De 10h a 14h: La construcció cultural amb Lola López. Com s’estructuren les cultures i les identitats culturals? Principis generals de totes les cultures ( nivell místic, estructural i morfològic).Identitat i construcció de l’alteritat a occident.El mite del progrés.Modernitat occidental: universalisme, dualisme i missió. Desconstruïr l’universalisme, el dualisme i la missió per arribar a una societat intercultural.

De 16h a 19h: La interculturalitat a la pràctica. Expressió corporal i eines per al reconeixement de la diversitat amb Lukas Avedaño.Sessió pràctica amb metodologies d’expressió corporal.Conceptes i reflexió aplicada a la pràctica intercultural.

Preu: 30€

Opció de dinar a 12€

Cal inscripció prèvia a assillavors@gmail.com

Vull veure què passa a la comunitat de whatsapp de Pegàs de Foc...

RESERVA'T LES DATES

LLIGA EFERVESCENT LOL
La primera competició de League of Legends a La Garrotxa! De febrer a juny, 2024.

IMPULSLAB
Espai de cor i de creativitat on compartir experiències, desitjos i processos de creació artística. Fins al juny al Núria Social d'Olot!

EN BREU MÉS ACTIVITATS!
Estigues al cas de tot el que passa a Pegàs de Foc!