Concert de Oum El Ghait

DISSABTE 20 DE MAIG A LES 20H AL TEATRE GIRONA

Girona, Gironès

El proper dia 20 de maig tindrà lloc la segona edició del Projecte Pont Cultura, projecte que té com a objectiu principal facilitar l’accés a les persones migrades i en risc d’exclusió social als espais culturals a Girona.Després de la primera edició de l’any passat, en que vam poder comptar amb una espectacle d’humor a l’Auditori de Girona on hi van assistir més de 250 persones, aquest any proposem una sessió musical al Teatre de Girona.Una iniciativa amb el propòsit de que joves i persones migrades puguin gaudir d’aquests espai que tant sovint els queden inaccessibles amb la subvenció de part de les entrades.

👊🏽Apostem fermament per fomentar la participació de la població més vulnerable en actes culturals i d’oci com a instrument i eina de cura i prevenció de la salut mental.La cantant convidada serà Oum El Ghait, considerada una ambaixadora de la cultura marroquí barreja les influències de la música hassani, jazz, gòspel, soul, afrobeat i sufí en les seves cançons.

❤️‍🔥🎟️Des de Pegàs de Foc disposem de 50 entrades subvencionades per l’espectacle. Si voleu ser-hi envieu-nos un missatge hola@pegasdefoc.org

Vull veure què passa a la comunitat de whatsapp de Pegàs de Foc...

RESERVA'T LES DATES

LLIGA EFERVESCENT LOL
La primera competició de League of Legends a La Garrotxa! De febrer a juny, 2024.

IMPULSLAB
Espai de cor i de creativitat on compartir experiències, desitjos i processos de creació artística. Fins al juny al Núria Social d'Olot!

EN BREU MÉS ACTIVITATS!
Estigues al cas de tot el que passa a Pegàs de Foc!